Bohuš Matuš Za Mlada - Zpevak Bohus Matus Planuje Svatbu Se Svou Mladou Pritelkyni Idnes Cz - „lucinka je hrozně milá, dělá mi příjemnou společnost, rozveseluje mě.

Bohuš Matuš Za Mlada - Zpevak Bohus Matus Planuje Svatbu Se Svou Mladou Pritelkyni Idnes Cz - „lucinka je hrozně milá, dělá mi příjemnou společnost, rozveseluje mě.. Přesto, že byl její zdravotní stav vážný, vše naštěstí dopadlo dobře a bude v pořádku. Přesto s ní zpěvák pracuje na miminku. Dal tak průchod spekulacím, že s ním mohla něco mít. Dítě mu porodí jeho nezletilá partnerka lucinka (17), což šokovalo širokou veřejnost, především tedy fanynky kdysi úspěšného zpěváka. „hodně mne trápí, co je v česku možné o člověku v novinách psát a vymýšlet si.

Může vůbec fungovat vztah stárnoucího muže a dívenky měnící se v ženu? Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou, potvrdil bohuš matuš zprávu v pondělí webu. Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka na akci muž roku (23. Jejich vztah to však nepoznamenalo, naopak velmi posílilo.

Bohus Matus Zamrzl Jsem V Sestnacti Letech Idnes Cz
Bohus Matus Zamrzl Jsem V Sestnacti Letech Idnes Cz from 1gr.cz
V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš. Myslel na tátu napojeného na hadičkách! Čo to so sebou porobil? Říkal jsem ji, že je moc mladá. Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý.

„jsem moc rád za holčičku, svěřil se bohuš matuš super.cz s tím, že už.

„lucinka je hrozně milá, dělá mi příjemnou společnost, rozveseluje mě. Matuš totiž v minulosti měl podobně mladé partnerky, po čase je ale vyměnil za ještě mladší model! Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Jejich vztahu nikdo moc nevěřil a mnozí se jim dokonce vysmívali. Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou, potvrdil bohuš matuš zprávu v pondělí webu. Velký den d má bohuš matuš (47) za sebou. Května by si měl zpěvák bohuš matuš vzít. Bohuš matuš si řekl se svojí o 30 let mladší lucinkou sladké ano. „jsem moc rád za holčičku, svěřil se bohuš matuš super.cz s tím, že už. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš. Z jeho nevesty nespustíte oči, tu niečo nesedí! Zdá se, že začátek divadelní scény bude zajímavý. Svatba bohuše matuše a jeho lucie se neobešla bez humbuku.

Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. Před lety by to do něj nikdo neřekl. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš přidat kafe.cz do oblíbených doporučujeme: Říkal jsem ji, že je moc mladá. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta.

Bohus Matus Je Otcem Lucinka Porodila Jake Dali Dceri Jmeno Blesk Cz
Bohus Matus Je Otcem Lucinka Porodila Jake Dali Dceri Jmeno Blesk Cz from img.blesk.cz
Bohuš matuš se na svatbu náležitě připravil. Mladá maminka teď svěřila, z čeho má kvůli zákroku největší strach. Lucinka okomentovala chování vojtka na svatbě s matušem: Nervozita už nicméně trochu panuje, sám se cítím, jako bych měl vředy, vnímá zodpovědnost bohuš matuš. Zpěvák bohuš matuš se po několika neobratných pokusech propagovat v médiích panenství své nezletilé přítelkyně lucie rozhodnul „kápnout božskou, a od doby, co veřejně přiznal, že má se svou slečnou normální vztah včetně sexu, a avizované potvrzení o neposkvrněnosti jeho lucinky bylo notně neaktuální, jako kdyby mu spadl kámen ze srdce. Jeho umělecké jméno bohuš matuš pro něho vytvořila herečka a textařka gabriela osvaldová. „hodně mne trápí, co je v česku možné o člověku v novinách psát a vymýšlet si. Bohuš matuš (46) bude otcem.

A když vidím ty babičky, jak si to kupují a čtou, je mi z toho do breku.

Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla. S josefem boudou jsme zpívali pro malého adámka. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Mladá lucinka je pořádná divoška: Lucinka okomentovala chování vojtka na svatbě s matušem: Studentce pražské konzervatoře je teprve šestnáct let. Svatba bohuše matuše a jeho lucie se neobešla bez humbuku. Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit. Bohuš matuš je už rok a půl s o třicet let mladší lucinkou. Čtk) celá republika jí zná jako lucinku. Hostem tam byl totiž i zpěvákův kolega marian vojtko, který prohlásil, že lucinka byla jeho věrnou fanynkou od čtrnácti let. „jméno vymyšlené ještě nemáme, na to je brzy. Matuš totiž v minulosti měl podobně mladé partnerky, po čase je ale vyměnil za ještě mladší model!

S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Zpěvák bohuš matuš poprvé v roli patrona nadace. Svatbu s přítelkyní luckou naplánoval na její 18. Říkal jsem ji, že je moc mladá. Bohuš matuš je už rok a půl s o třicet let mladší lucinkou.

1
1 from
Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš přidat kafe.cz do oblíbených doporučujeme: To by se ale po 12. Co pověděla o těhotenství samotná lucie? 18letá lucie matušová šla nedávno kvůli bolestem břicha na vyšetření. Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka na akci muž roku (23. Mladá lucinka je pořádná divoška: Bohuš matuš (46) bude otcem. Sportovní den pro verunku (14.07.2018) 9.

Pár totiž v prosinci čeká přírůstek do rodiny.

Bohuš matuš si řekl se svojí o 30 let mladší lucinkou sladké ano. Budoucí manželka bohuše matuše lucinka: Matuš a vojtko se potkávají nejen v goja music hall, ale také v divadle broadway, kde se alternují v katu mydlářovi. Lucie za ním měla tehdy přijít s tím, že je podle ní ten nejlepší a nejhezčí zpěvák všech dob. Jejich vztah to však nepoznamenalo, naopak velmi posílilo. Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno. Čtk) celá republika jí zná jako lucinku. Zdá se, že začátek divadelní scény bude zajímavý. Jejich dceru tak bude několik dní hlídat sám, pomůže mu ale babička. Nervozita už nicméně trochu panuje, sám se cítím, jako bych měl vředy, vnímá zodpovědnost bohuš matuš. Zpěvák bohuš matuš poprvé v roli patrona nadace. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš. Dal tak průchod spekulacím, že s ním mohla něco mít.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code